klik hieronder▼

Tewaterlating 2018

Zaterdag 14 april laten we dan de grotere boten weer terugkeren naar de Lee.

(grote boten)

Tewaterlating 2018

Zaterdag 7 april laten we de kleine boten te water met onze eigen heftruck.

(kleine boten)

Berging 2016

Zaterdag 14 en zaterdag 21 oktober verlaten weer een groot deel van onze boten het natte deel van de haven. Weer veilig de winterberging in.

Opening vaarseizoen

Zaterdag 20 mei: Openingstocht en aansluitend festiviteiten op het terras aan de haven.

Tewaterlating 2017

Zaterdag 1 en 8 april gaan de boten weer terug de Lee in.  april de kleine boten met de heftruck en 8 april de rest met de kraan.

Berging 2016

Zaterdag 15 oktober, de (mooie) zomer is weer voorbij. Onze boten gaan de kant weer op!

Openingstocht 2016

Zaterdag 21 mei: Openingstocht 2016

Openingstocht 2016

Zaterdag 21 mei: Nog wat nagekomen foto's van deze leuke dag

Tewaterlating 2016

Zaterdag 9 april: Onze boten gaan er weer in na een lange en natte winter.

Jaarfeest 2015 BBQ

Zaterdag 5 september; Jaarfeest! Een goedverzorgde BBQ in een tent bij de zomerkantine. Klik hiernaast voor de foto"s.

Openingstocht 2015

Zaterdag 30 mei onze jaarlijkse openingstocht. En niet te vergeten da darop volgende festiviteiten.

Te water 2015

Zaterdag 11 en 25 april gaan ook dit jaar onze boten weer te water

Jaarvergadering 2015 en afscheid van Joke

Woensdag 1 april: De jaarvergadering in het Anker staat geheel en al in het teken van het afscheid van Joke, die 15 jaar lang in het bestuur van WSVW heeft gezeten.

Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 3 januari: De nieuwjaarsreceptie in de winterkantine.

Berging 2014/2

Zaterdag 25 oktober: Met behulp van een zware kraan gaan ook de laatste boten de kant op.

Berging 2014

Zaterdag 17 oktober: Tijd voor de winterberging. Doordat de kade bij de nieuwe brug nog niet klaar is kunnen de zwaarste schepen er dit jaar niet uit.

Jubileum jaarfeest 2014

Zaterdag 6 september, het 40-jarig bestaan van onze vereniging wordt groots gevierd!

Te Water 2014

Zaterdag 12 april is het weer zover, met stralend mooi weer gaan de boten bij WSVW weer terug het water in.

Berging 2013

Zaterdag 12 en 19 oktober gaan de WSVW schepen weer het winterterrein op.

BBQ 2013

Zaterdag 31 augustus. Onze jaarlijkse BBQ. Klik hiernaast voor alle foto's.

Te Water 2013

Zaterdag 6 en zaterdag 13 april gaan de boten weer terug in hun element: het water. Een uitgebreide fotoreportage treft u aan onderdeknop hiernaast!

VC Botlek

Zondag 28 oktober was een delegatie van onze WSV, samen met een van de Delftse- en een van de Schipluidse WSV's, op bezoek bij de verkeerscentrale Botlek. Een interessante en leerzame dag voor ons allemaal.

Berging 2012

Zaterdag 20 oktober is het echt weer gedaan met het zomerseizoen, de boten bij WSVW gaan weer de kant op.

Jaarfeest BBQ 2012

Zaterdag 25 augustus was het weer tijd voor het jaarfeest van de WSV. Deze keer een uitstekende BBQ. Mooi weer en een gezellige avond!

Te Water

Zaterdag 14 april: De boten gaan weer te water.

Reanimatie-cursus

Onze vereniging beschikt sinds kort over een AED. Om dit apparaat goed te kunnen gebruiken heeft onze vereniging 2 cursus middagen georganiseerd. Els Vermeer was bereid gevonden een en ander te komen uiteenzetten.

Winterpret

Tamelijk onverwacht komt er toch nog een flinke laag ijs op de Lee te liggen. Tijd ook voor de fameuze WSVW Koek & Zopie tent!

Berging 2011

Zaterdag 15 en zaterdag 22 oktober zijn onze boten weer op het droge gezet. Klik hiernaast voor de foto's.

BBQ 2011

Zaterdag 20 augustus was het weer zover: Het jaarfeest van WSV Westland! Deze keer grootse Barbecue aan de haven.

Viswedstrijd 2011

Zaterdag 3 september vond weer onze traditionele viswedstrijd plaats.

Gondelvaart

Vrijdagavond 5 augustus was er weer de traditionele gondelvaart in De Lier. Dit sluitstuk van de Bradelier-feesten was echt weer het bekijken waard.

Varend Corso 2011

Op 5,6 en 7 augustus trok het varend Westlands corso weer door onze regio. Klik hiernaast voor de foto's.

(grote schepen)

Zaterdag 16 april: Vandaag de rest, ofwel de wat grotere schepen, gaan vandaag het water weer in.

(kleine schepen)

Zaterdag 9 april: Voor het eerst gaan we de schepen in twee zaterdagen te water laten. Vandaag, met behulp van een autokraan, eerst de kleinere schepen!

Haven - steigerwerk

H.H.Delfland wil de dijken ophogen en daarom moet ook onze haven eraan geloven. De dijk wordt opgehoogd, de steigers moeten doorgezaagd en daarna weer opnieuw worden aangesloten. Ook de trailerhelling moet worden aangepakt. Klik hiernaast voor de foto's.
Met dank aan Jan Torenstra voor de foto's.!

Berging 2010

Zaterdag 16 oktober is het weer zover, de boten bij WSV-Westland gaan weer voor een half jaartje de wal op. Met dank aan Leo Boekestein voor de foto's!